Dagens fulaste låt.




Sitter och dricker coca med sääändra :)

Heellluuu!!
Jag har faktiskt märkt en sak? att jag brukar aldrig skriva god morgon inlägg på bloggen? Har inte ni märkt det heller? Kanske ni undrar åoh varför, tell me why!!!? jo för att datan är aldrig ledig, men snart när jag köpt in en egen data då ska jag skriva skiten ur mig trust me höhöhö.. Okej idag har jag äntligen köpt ny morgonrock som är otroligt mysig, den får mig att somna, eller nu överdriver jag hahha. Men nu sitter jag och dricker världens godaste coca cola med sandra, och imorgon är det skola! Åh palla, speciellt när man går upp och vill fixa sig oh shit! vill inte ens tänka på det! Och på tisdag blir det möte med socialen, för i need money! Om jag inte hinner säga god natt till er så säger jag det redan nu snäckisar.. GOD NATT PÅ ER! pussssss.










Texten går rakt in i hjärtat.




Trötttttt som fan!!

Heeeejsaan!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket speciellt, utan så som många andra gör ibland gjorde jag idag höhöh.. Jag drömde sjuuukt många drömmar att när jag vakna hade jag huvudverk, kunde verkligen inte slappna av under sömnen! Vaknade hela jävla tiden och det gjorde mig jävligt irriterad, det slutade med att jag fick väcka pappa för en sömntablett för jag kunde ju knappt somna om? men nej tyvärr så blev det inga sömntabletter utan det blev bara vatten & sen spelade han upp någon slags sömnmusik hahah han är så söt. Men iallafall så somnade jag om och då kunde jag sova iallafall en stund till, och sedan vakna jag runt elva tiden pågrund av min pappas tv, när han har tv:n på så är det någon slags dröm om man kan sova! Han har volymen till 100000.. jobbigt! men iallafall så kom sedan min styvmamma in till mitt rum & frågade mig om jag behövde ny tv och kläder så klart så tackade jag JA! Nästa vecka blir det ny bärbar, ny tv & imorgon blir det nya kläder.. Iallafall så gick jag ner till stan med min kusin sandra & fikade lite och provade massssor av kläder, och imorgon blir det att köpa in moahah :) Nu är jag hemma igen är proppmätt!!! fast ändå sitter jag o äter godis, ehm.. heheh oh tjockis ju o:
tog riktigt många bilder men jag har tappat min sladd till kameran så kan inte ladda ner dem, så det får bli någon annan dag. pussssar!


Jag saknar dig, du är stora systers hjärta.. gubben!






Låten är helt enkelt bäst.




Du & jag för alltid lova mig det lalalalala..

Seeeg fredag!!!!!!

Tjooopsan!
Väldigt seg & tråkig fredag faktiskt, finns ingenting att göra alls. dessutom har min styvmamma & pappa lovat att köpa ny bärbar till mig? ehm.. hoppas det blir så, man vet aldrig med dem moahah. Imorgon ska jag ner till stan o fika med sandra finns ingenting att göra uööf? festa nej tack! dricka nej tack! dansa JA TACK! Vad är livet utan dans helt ärligt?????!!!!!! Vet ni hur goda kakor jag baka idag? ;) Men nej seriöst så blev jag väldigt nöjd med resultatet :) Snart ska jag borsta tänderna o kolla på tv.. vi hörs imorgon. Puss!


Jag saknar oss

Jag saknar oss, alla våra minnen & stunder. Alla dem tider som vi skrattat med & varit arga. Jag saknar allt, exakt allt! Jag vill vrida tillbaks tiden och vara hos er igen, och känna er närhet igen. Ni gör mig så lyckliga, jag är verkligen turlyckad för att jag har er vid min sida. Det vi har, kallas mer än vänskap!
Ni är det bästa som hänt mig, utan er är jag ingenting.



Tråkigast ♥

Sitter i vardagsrummet och hör på musik och kollar lite runt på nya pumps, men finns ju knappt några billiga? Fyyy va arg jag blir på sånt skit helt ärligt. Ska börja jobba istället för att plugga, nu är det bestämt så!



God natt ♥

Nu är jag trött fast jag vet att jag inte kommer sova, fast kommer försöka ändå. Ska lägga mig ner i sängen och snacka i lur med någon. Ni får sova så gott!


Perfekta Jeans ♥

Om det finns någonting jag är kär i så är det JEANS! fast inte vilken som helst. Den ska ge former och den måste sitta väldigt bra, jag har hittat några från Gina Tricot som är så pass snygga. Helvete oxå seriöst, otroligt snygga tycker jag iallafall. Dem kostar 499 kr tyvärr inte CAAASH!













Väldigt bra kräm ♥

Jag hittade en väldigt bra fukt-kräm som kostar 225 kr. Av den får du Jämn hy och den maskerar rynkor så att huden blir otroligt slät och mjuk med en fantastik silkeslen känsla. 

ANVÄNDNING

Applicera Smoothing Resurfacing Primerpå de områden som ligger i skugga, som ögats nedre kontur, och på de mindre släta områdena som pannan och näsvingarna, samt på läpparnas konturer för att hålla läppstiftet på plats. Använd små rörelser och stryk alltid ut primern över ansiktet inifrån och utåt för att undvika en skarp gräns i ansiktets ytterkant.



God Morgon ♥

Förstår ni hur svårt jag har det för att kunna sova gott under nätterna? Mardrömmar alltid som får mig att vakna ca 7 gånger om dagen. Väldigt jobbigt men ändå bra att kunna somna iallafall, tummen upp för det!
Jag kan fortfarande inte förstå att det är 2011 just idag!!! tiden går så snabbt att det inte är sant. Men man ska ju börja om på nytt right? Idag finns det inte så mycket att göra faktiskt, kommer endast att vara hemma & ta det lugnt lite. Men vi hörs puss!


Gott nytt år ♥

Först och främst vill jag börja med att säga: Gott nytt år allihopa! Hoppas att 2011 blir ett bättre år för oss alla. Nu är det nya misstag & nya förväntningar. Anledningen till varför jag skaffat blogg så är det för att jag har lusten till att berätta lite grann om mitt nya liv under 2011. Hur den kommer att se ut och hur mycket jag kommer att ändra på, från det sämsta till det bästa hoppas jag! Året kommer inte vara PERFEKT! Men man får väll hoppas på att den blir närmaren närmast till det. Fast än så, så hoppas jag att detta året blir det bästa året för er allihopa! :)




RSS 2.0